Cotroceni Hall - Evenimente Private 
 sol


Evenimente private: Cotroceni Banquet Hall
Locatia ideala evenimente

COTROCENI: un cartier linistit, incarcat de istorie si romantism,vile elegante si cochete , multe din ele de patrimoniu .
Salonul de evenimente Cotroceni Banquet Hall este foarte aproape de un numar mare de biserici.

Biserica Sf Elefterie vechi, Biserica Sf Elefterie nou, Biserica Romniceanu, Biserica Adormirea Maicii Domnului dar si de frumoase gradini si parcuri: Gradina Botanica ,parcul Operei Romane, parcul Romniceanu sau parcul Eroilor .


Un factor de mare importanta este accesibilitatea salii de nunti Cotroceni Banquet Hall pentru invitati data de pozitia ultracentrala si numarul mare de mijloace de transport.


Rafinament si bun gust

Pentru orice fel de evenimente private venim cu o propunere eleganta : Cotroceni Banquet Hall. Finisajele rafinate ale salii de nunti ascund solutii tehnice de ultima generatie pe care sigur le veti aprecia la maxim in timpul evenimentului : ventilare si climatizare,acustica- proiectate pentru a asigura conditiile de confort la supelativ- pe masura celui mai important eveniment din viata ta. Specialistii nostri vor fi alaturi de tine, cu rabdare, intelegere si profesionalism, pe drumul ce-l vei parcurge spre nunta perfecta.


Locatia este ideala pentru pentru nunta TA dar si pentru botezuri, aniversari, revederi intre prieteni sau fosti colegi, festivitati, agape etc. Spatiul deschis (open-space) cat si solutiile tehnice elaborate permit o mare flexibilitate si versatilitate a salii .


Stilul designului a fost gandit pentru a permite personalizarea in functie de gustul TAU a salonului de evenimente. Servicii ireprosabile. Va asteptam cu Lux la preturi decente.


Nu crezi ca toate acestea sunt posibile la un singur salon? Te asteptam cu drag pentru ultimele date libere in 2017 dar si pentru date din 2018 si 2019 ca sa te convingi singur!