Cotroceni Hall - Evenimente Corporate 
 sol


Evenimente corporate: Cotroceni Banquet Hall
locatia ideala

Alegerea locatiei este prima conditie ce trebuie indeplinita pentru reusita unui eveniment privat.


Cotroceni Banquet Hall este situat intr-un cartier ultracentral de mare prestigiu , familiar tuturor. Sala este foarte usor accesibila datorita pozitiei sale ca si datorita numarului mare de mijloace de transport.

Stil la superlativ

Pentru orice eveniment corporate, fie ca este nevoie de un team building, de o aniversare a firmei, de o prezentare sau lansare de produs, seminarii, conferinte, sau doar o intalnire intre colegi, Cotroceni Banquet Hall a fost proiectat atat arhitectural cat si tehnic sa poata satisface in intregime necesitatile oricaruia dintre ele.


Finisajele selecte, cu linii simple si rafinate creaza o atmosfera calda si primitoare si permit personalizarea pentru oricare dintre aceste evenimente. Instalatiile ultramoderne de mare capacitate pentru ventilare si climatizare, fac Banquet Hall-ul Cotroceni prima Dvs. optiune pentru orice corporate event .


Acustica excelenta, adica modul cum se propaga muzica si sunetele creaza premizele unor clipe de neuitat. Daca esti ocupat, ne vom ocupa noi de tot si evenimentul va iesi cum l-ai dorit. Servicii ireprosabile la preturi decente.

Daca iti vine greu sa crezi ca le poti avea pe toate vino sa te convingi! Echipa noastra de profesionisti te asteapta cu drag!